5 hazugság, ami minden utazás alkalmával elhangzik!

2016. március 16. 06:05 - Góra Dániel

A hazugság szinte mindig egy negatív dolog, kivéve akkor ha éppen utazol, és nincs semmi ötleted arra hogyan vágd ki magad az adott élethelyzetből. Most összeszedjük azt az öt füllentést, ami szinte minden nyaraláson elhangzik.

travelling-ourlifeinthed.jpg

1. Nem most járok itt először!

Ez a mondat igen sokféle környezetben használható, de általánosságban a kellemetlen helyzetek elkerülésére alkalmazzák a legtöbb helyen. Például fogsz egy taxit a reptéren, tízből kilenc taxisofőr első kérdése az lesz, hogy ez az első alkalmad az adott városban. Ha a válaszod az, hogy igen akkor a sofőrnek ott a lehetősége arra, hogy kerülő úton vigyen téged a megadott címre, ami időveszteséggel jár, a többletköltségről már nem is beszélve.

blackcab.jpg

2. Igen, van barátom!

Ezzel az opcióval érhető okokból a hölgyek élhetnek. A lányok általában nem szeretik, ha szórakozóhelyeken úgymond zaklatják őket a férfiak egy idegen országban. Éppen ezért az utazás előtt egy férfi ismerősükkel készítenek egy közös képet, ami mellé egy hihető történetet is tudnak kapcsolni adott esetben. Ezzel a trükkel is nagyon sokan szoktak élni.

dollarphotoclub_74410925.jpg

3. Sajnos nem emlékszem a hotelem nevére!

Ha találkozol egy olyan emberrel, aki egy picit több érdeklődést mutat irányodba, mint amennyi szerinted egészséges, akkor ez a füllentés nagyon hatásos. Ehhez persze jó, ha tudjuk, hogy hol vagyunk pontosan, és az is, hogy hitelesen játsszuk el a turista szerepét.paris_haute_couture_fashion_week_aw_2016_street_style_anja_rubik_model_024.jpg

4. Nem tudok angolul!

Néhány országban a különböző eladásokkal foglalkozó emberek kibírhatatlanok. Ilyenkor egyszerűen azt kell nekik mondani, hogy nem beszélek angolul és határozottan továbbállni, nem megadva az esélyt nekik, hogy kiderítsék mely másik nyelven tudnának velünk kommunikálni.

english-language-day.jpg

5. Az egyik barátommal utazom!

Azok az emberek, akik egyedül veszik nyakukba a világot sokkal jobb célpontot biztosítanak, mint azok, akik többen utaznak.Ha kényelmetlen szituációba keveredik az ember, akkor könnyű szabadulási mód az, hogy az egyik barátommal tartózkodom itt, csupán ő még a szállodában van, és nem sokára utánam jön. Ezt a nők gyakran bevetik, ha nem tudják levakarni magukról a férfiakat.

44.jpg

3 komment
süti beállítások módosítása