Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

4 tény, amit minden férfi kiderít az első randin

2016. március 29. 06:05 - Góra Dániel

Biztosan előfordult már nagyon sok hölggyel, hogy az első randi előtti órák izgalommal teltek: vajon mit fog szólni a ruhámhoz? Tetszik majd a mosolyom? Elég csinos leszek-e illetve ezekhez nagyon hasonló kérdéseket tettek fel maguknak a hölgyek. Ebben a cikkben összegyűjtöttük azt a négy tulajdonságot, amit minden férfi szeretne megtudni leendő partneréről már az első randin.

happy_valentines_day_balloon-wallpaper-1024x768.jpg

1. Mosoly

Igen, elsőre mindez nagyon furán hangzik, de tényleg a mosoly az, amit minden férfi szeret egy nőben, így nem csoda, hogy ez került az első helyre. Egy nő a mosolyával tudja kifejezni a boldogságát és a magabiztosságát, amit egy férfi adhat neki. Minden férfi szeret egy boldog nővel randevúzni, Egyszóval: a mosoly nagyon sok mindenre választ ad!

tumblr_inline_o0q12r8tll1t7z78b_500.gif

2. Szemek

A másik sarkalatos pont egy nő arcán az a szemek. Közhely, de igaz: a szem a lélek tükre. Egy ember szeméből számtalan dolgot ki lehet olvasni, például azt is, hogy az adott illető mikor hazudik, illetve hogy mikor mond igazat. Fontos megjegyeznünk, hogy a férfiak körülbelül hetven százaléka gondolja úgy, hogy igen is fontos egy nőnek, hogy szépek legyenek a szemei.

beauty_photo_woman_eyes_girl_photography-e167af1f8dda14fda03d01a9250aab2e_h.jpg

3. Öltözködési szokás

Valószínűleg meglepően hangzik,de szintén minden férfit érdekel egy nő öltözködési szokásai. Például a legtöbb férfi nem szereti az olyan nőt, aki már az első alkalommal túl sokat mutat magából. Ezen ok miatt is a divatosan, ám nem mindent megmutató nők hosszútávon sikeresebbek lesznek.

sos.jpg

4. Sminkkel vagy smink nélkül?

Bizony! A férfiak nem arra kíváncsiak, hogy mennyire ügyes partnerük kisminkelnie magát, sokkal inkább arra, hogy mi rejtőzik a 'maszk' alatt. Így sokkal nagyobb sikerült lehet elérni az erősebbik nemnél, ha hanyagoljuk a mindenféle kencét, és a természetességre koncentrálunk!

tumblr_m05ynjvl0c1qboqbv.jpg

komment
süti beállítások módosítása