6 +1 jel, amiért nem állsz még készen egy újabb randira!

2016. április 21. 06:05 - Góra Dániel

Saját magadtól megkérdezni, hogy készen állsz-e ismét randizni és erre őszinte választ is adni, nagyon nehéz dolog. Ez hatványozottan igaz, amikor egy korábbi szakítás nagy fájdalmat okozott. Azonban nem kell ilyen kérdésekkel gyötörnöd magad, hiszen összeszedtünk 6+1 olyan jelet, amely egyértelműen azt mutatja várnod kell még a randizással!483970_609087472453532_1736767329_n.jpg

1. Azt érzed azért van szükséged valakire, hogy boldog legyen!

Fontos dolog mielőtt elkezdenél újra randizni, hogy megtaláld a saját boldogságodat az előző párkapcsolatod után. Egy olyan ember mellett elkötelezni magad, aki egyébként is boldog az nem csak egészségtelen dolog, de rendkívül megviselő is egyben.

2. Egy olyan párt keresel, aki az előző hibáit 'kijavítja' benned!

Ha az a bizonyos belső hang folyamatosan ezeket ismétli: "Miért tartok ott, ahol most?" vagy "Egy romhalmaz vagyok!" akkor egy újabb párkapcsolat előtt ezeket a gondolatokat sürgősen ki kell verned a fejedből! Az ilyen szituációkban két negatív gondolat nem fog egy pozitívat előhívni. Ilyen lelkiállapotban belépni egy kapcsolatba hatványozza a problémákat, és nem hogy jobb lenne, csak egyre rosszabb lesz!

3. Még mindig az exed jár az eszedben!

Egy nap folyamatosan arra gondolni, hogy vajon most mit csinálhat az előző párod lelkileg tönkre teszi az embert. Minden közösségi oldalon azt figyeled, hogy mikor hol járt, és hogy épp mit csinál. Ha ismét szeretnél randizni egy olyan emberrel, aki ténylegesen csak rád fog figyelni, akkor felejtsd el az exed, biztosan okkal szakítottatok!

tumblr_static_tumblr_static_filename_640.png

4. Görcsösen próbálsz magadnak újra párt találni!

"A szerelmet nem kell keresni, ha jönnie kell, akkor úgy is jön!" - tartja a mondás. Ha azonban nem veszel figyelmet erről az állításról, akkor annak az esélye, hogy újból szerelmes leszel igen csekély. A helyett, hogy egy kölyökkutyaként próbálsz magadnak keresni valakit, próbáld meg élvezni az életet és ha megtalálod az igazit, azt úgy is érezni fogod!

5. Félsz az elutasítástól!

Az emberek visszajelzése nagyon fontos, főleg ha az egy olyan ember, akit akár még magad mellett is el tudsz képzelni, azonban ne hagyd magad, hogy mások elrontsák a boldogságod! Állj ki magadért és légy az az ember, aki igazán szeretnél lenni, és ha ezt nem az adott illetővel tudod elérni, akkor ne húzzátok egymás idejét!

dr_-who.gif

6. Az előző párkapcsolatod közös tárgyait folyamatosan szorongatod!

Minden párkapcsolatban vannak olyan tárgyak, amik egy szép emléket, vagy éppen a megismerkedés pillanatát jelképezi. Ha ezeket napjában többször is megnézed és felidézed a hozzá tartozó emléket, akkor egész biztos, hogy nem állsz készen egy újabb randira! Miért? Azért mert, a rossz emlékek alapján lépnél be az új kapcsolatba és a jövőbeli problémákat is ezen rossz érzések alapján hoznád meg, amivel csak tovább folytatódna a vesszőfutásod!

+1. Felejtsd el az exed és hagyj fel a saját magad sajnáltatásával, hiszen az ilyen pillanatoktól veszed el az időt!

tumblr_mvthgwfqq71r7onvlo1_500.png

komment
süti beállítások módosítása