A 4 legjobb tanács, hogyan legyél tuti befutó minden csajnál

2017. június 26. 06:05 - Góra Dániel

Nem csak a nők, a férfiak is gyakran teszik fel a kérdést maguknak - vajon elég jó vagyok-e a kiszemeltemnek, meg tudom-e hódítani?  Ezzel a négy adottsággal biztosan, amelyek tanulhatóak, csupán odafigyelés kérdése az egész.couple-hiking.jpg

Biztos sokakban megfogalmazódott már a kérdés: Hogyan hódítsam meg álmaim nőjét, ha nem vagyok egy Adonisz? Lényegesen könnyebb dolguk van a jóképűeknek ismerkedéskor, de később az érdeklődés elmúlhat. Kivéve, ha odafigyelsz ezekre a szempontokra.

1. Erős jellem

Vagy ha jobban tetszik, önbizalom. Ez egy olyan tulajdonság, ami minden emberben megvan, csak a többség rejtegeti. Ha valakinek határozott jelleme van és teljesen képben van magával, tehetségével, előnyeivel, hátrányaival, az mindenkinek bejön. Ha kellően magabiztos vagy és már szemeztek egymással, akkor következik, hogy megmutat a barátnőjének és elhangzik a mondat: nekem nagyon tetszik a srác, de nem tudom miért. Lehet nem vagy nagy szám külsőre, mégis tetszeni fogsz neki. Miért, a jellemed miatt!

2. Humor

Most nem arra kell gondolni, hogy legyél olyan, mint Woody Allen és csak akkor leszel tuti csávó a nők körében. Itt arról van szó, hogy ne legyél betyöpösödött savanyú ember, hanem tudj viccelődni. Spontán és bármikor. A nők a humort az intelligenciával is párosítják, tehát jó esélyekkel indulsz, akkor is, ha idióta vagy, de vicces.

Az emberek 90%-a nemmel felel arra a kérdésre, hogy tudsz egy viccet? Pedig ez nem bonyolult dolog. Például mondj egy faviccet. Reccs.0fgjhst9p2t9b40go_aad84eca.jpg

3. Tudj táncolni

Az állatvilágban is jelentős szerepet játszik az úgynevezett násztánc, méghozzá a párválasztásban. Egyes törzseknél a mai napig így választanak párt maguknak.

Nos, ha le szeretnéd venni a lábáról az adott hölgyet, kérd fel táncolni. Ilyenkor a szalontánc a legmegfelelőbb, (ha semmilyen táncot nem ismersz videókról is tudsz tanulni.) Hiába mondja majd, hogy ő botlábú, vagy hasonlók, ugyanis mindig a férfi vezet, szóval ő csak lépeget utánad. Bátorság, és a siker nem maradhat el.

4. Tarts állatot

Kutyát vagy macskát esetleg mindkettőt. Az a lényeg, hogy legyen valami házi kedvenced, amit szeretsz. Ne olyan, hogy anyukád vagy a testvéred eteti és gondozza. Neveld fel kiskora óta és vállalj érte felelősséget. Lényegében egy gyereknél is így kell majd. Ezt a lépést mindenki díjazni fogja, mellesleg minden rendes lány szeret valamilyen állatot. Használd ki, csak a hasznodra válhat.bb3e111b8944b33f9cfbb735d520722a.jpg

Lényegében, senki sem születik úgy, hogy kisállata van, tud táncolni, hülyéskedni bárkivel, és határozott jelleme van. Ezek a dolgok idővel alakulnak ki, ha még nem stimmel valamelyik pont, tudsz rajta változtatni.

Képek: 1,2,3

komment
süti beállítások módosítása