5 hiba, amit parfümhasználat közben el lehet követni

2018. augusztus 22. 06:05 - Góra Dániel

Biztosan azt gondolod, hogy mindent tudsz arról, hogyan kell "jól" használni egy parfümöt. Azonban az emberek 86%-a minimum egy hibát már követett el parfümhasználat közben. Lássuk, miket ne tegyünk a kedvenc illatszerünkkel!welchesparfum.jpg

1. Befújod az egész testedet

Ezzel tudod a legjobban pazarolni a kedvenc parfümödet. Van ezzel kapcsolatosan egy kiváló mondás.

Csak oda fújj parfümöt, ahol szeretnéd, hogy megcsókoljon a párod.

Ezt úgy kell értelmezni, hogy mindenhová érdemes fújni, ahol az ütőereinket ki lehet tapintani: a fülek mögött, a nyak mindkét oldalán, a könyököknél, vagy a csukló belső részénél.

2. Csak a ruhádra fújsz belőle

Néhány százalék olajat minden parfüm tartalmaz, ami bizony könnyedén foltot hagyhat a frissen vasalt estélyi ruhán. Éppen ezért nem ajánlatos indulás előtt a ruhádra fújni, vagy ha igen, akkor számolj a kockázattal!

nicki-minaj-perfume.gif

3. A bőrödbe dörzsölöd a parfümöt

Soha sem szabad a bőrre fújt parfümöt dörzsölni. Maximum kifújás után óvatosan kend szét a csuklód segítségével egy kisebb bőrfelületen, amivel hosszabb ideig kitartó hatást tudsz elérni.

4. Elfelejted a fújást megismételni

A reggeli befújás bizony nem elég. Függően a napirendedtől, és attól, hogy milyen munkát végzel néhány óránként mindenképp fújd be magad ismét. Egy átlagos hétköznap alkalmával, amikor több teendőt is végzel, óhatatlanul is "kopik" a parfümöd hatása. Szóval ne azt mondd, hogy már megint nincs illata a parfümödnek, hanem fújd be inkább magad még egyszer!

girl-holding-perfume.jpg

5. Túlzásba viszed a használatot

Az előző pontot azonban túlzásba vinni sem szabad, hiszen pillanatok alatt el lehet pazarolni egy üveg parfümöt. Egy alkalommal, maximum öt helyre fújj! Így a kellő hatás nem marad el, ráadásul nem is pocsékolod a kodvenc parfümödet!

komment
süti beállítások módosítása