5 dolog, amire akkor szánj időt, ha a párod futballmeccset néz!

2018. március 08. 06:05 - Góra Dániel

Két nap múlva kezdetét veszi a 15. futball Európa-bajnokság. A következő egy hónapban a férfiak futball lázban fognak égni és ilyenkor gyakran háttérbe szoktak szorulni a barátnők vagy feleségek. Azonban egy élelmes hölgy ilyenkor sem esik kétségbe és feltalálja magát! Lássunk öt dolgot, hogyan töltsd hasznosan a meccsek alatti időt!
large_3.jpg

1. Süss, főzz!

Miért kellene neked is a párod mellett ülnöd és minden mérkőzését ez Európa-bajnokságnak nyomon követned? Tökéletes alkalmat nyújtanak a meccsek, hogy kipróbálhasd azokat az új recepteket, amelyekre vagy nem volt időd, vagy nem volt elég bátorságod, hogy nekiláss. Azonban, ha nem szeretnél kísérletezgetni, akkor készítsd el párod kedvenc étkeit, amivel egy végigizgult rangadó után meg tudod lepni. Ezzel két legyet üthetsz egy csapásra!

2. Vásárolj!

Nem is adódhatna kiválóbb alkalom a vásárlásra, mint az egy hónapig tartó kontinenstorna. Vásárolj magadnak néhány ruhát, amivel később szintén meglepheted a párodat. Ezen mondat elolvasása után azonban ne rohanj egyből, hiszen bőven van időd, ráadásként azt sem fogod hallani, hogy már megint sokáig vásároltál.

24puwh-l-610x610-black_white-pullover-sweatshirt-black_sweater-white_sweater-grunge-soft_grunge-indie-long_sleeves-shopping-hipster-tumblr_shirt-tumblr_clothes-funny-crewneck-quote-funny_sweater.jpg

3. Végy egy forró fürdőt!

A futballmeccsek adta kilencven perc bőven elegendő lehet arra is, hogy egy forró fürdővel kényeztesd magad. Egy pohár borral, különböző fürdősókkal és halk zenével teheted még komfortosabbá a relaxálásra szánt időt. Élvezd ki a hosszú órák adta ellazulásának lehetőségét!

4. Olvass!

Több olyan könyv is szerepel a képzeletbeli listádon, amit nem tudtál még elolvasni? Itt a remek alkalom, hogy nekiláss az olvasásnak! Keresd meg a lakás egyik legkényelmesebb pontját, heveredj le és üss fel egy régóta halogatott olvasmányt!

d5cbc854-0b09-445c-8466-b5db0014bdf6.jpg

5. Szervezz csajos estéket!

A barátnőid szintén nem kedvelik a focit? Mindannyian otthon hallgatjátok a számotokra unalmas kommentátorokat? Miért nem szerveztek meccsnézést és csajos estét egyszerre ? A képlet egyszerűbb, mint hinnéd: tereljétek a futballszurkoló barátokat egy lakásba, ti pedig szervezzetek egy csajos bulit egy másikban. Ez az idő hasznos eltöltése mellett azért is praktikus, mert így nem zavarja egymást a két "tábor".

komment
süti beállítások módosítása