Hogyan találd meg prémium rendezvényeken életed szerelmét?

2017. február 21. 18:00 - Góra Dániel

A Gastrorandi egy új, eddig ismeretlen oldalról közelíti meg az online társkeresést. Segítségével felejthetetlen élményekben lehet részed, közben pedig megtalálhatod életed párját is!
gastrorandi_hid_masolata.jpg

Az oldal fő mozgatórugói a PRÉMIUM rendezvények lesznek, ahova csak a portál felhasználói lesznek jogosultak jegyet váltani. Első körben a főváros kerül előtérbe, de az ország minden területéről összegyűjtött rendezvényszervezőkből álló csapat segítségével, mihamarabb szeretnének az összes nagyobb hazai városba eljutni. Olyan tematikus rendezvényeket keltünk életre, amik illeszkednek a felhasználók egyéni preferenciáihoz. Kulináris és kulturális élvezeteken keresztül ismerhetik meg egymást a felhasználók, akik ellátogatnak a rendezvényekre.

Az online társkeresők szokásaitól eltérően a Gastrorandi.hu-n a regisztráció határozottan gyors és egyszerű, mindemellett maximálisan diszkrét! A címkézős rendszer segítségével könnyedén találhatjuk meg a hozzánk legmegfelelőbb párt és az általunk preferált rendezvényeket egyaránt! Az oldalon található egy hírfolyam, ahol a felhasználók információkat kapnak majd a közelgő rendezvényekről, az új regisztrálóktól, és az általuk kedvelt felhasználókkal kapcsolatos fejleményekről.

A későbbiekben lesznek rendszeresen jelentkező tippek és trükkök a randizáshoz és fontosnak tartjuk, hogy a felhasználók visszajelzései alapján is egyre több fejlesztés valósuljon meg az oldalon!

A Gasztrorandi.hu-t célja, hogy a társkeresők valódi élményekkel és valódi kapcsolatokkal gazdagodjanak! Egyszerűen kezelhető platform, mely lehetőséget ad arra, hogy az oldalon megismert emberekkel fantasztikus rendezvényeken személyesen találkozzanak! Különleges kulináris kalandozások, nemzetek konyháinak tesztelése, kulturális programok és ínycsiklandó kóstolók várnak a regisztrálókra!

Ismerkedjetek online, találjatok egymásra a rendezvényeken.

Gastrorandi.hu - terítéken a nagy Ő!

http://www.gastrorandi.hu

https://www.facebook.com/GASTR0RANDI/

komment
süti beállítások módosítása