5 hobbi, amiért minden nő odavan

2017. március 29. 06:05 - Góra Dániel

A nőknek számtalan okuk van a férfiak szeretésére. A sok közül az egyik legfontosabb a különböző időtöltési formák szeretete. Nézzük tehát azt az öt hobbit, amiért minden nő megbolondul!result-2.jpg

1. Főzés

Nyilvánvalóan a főzés a férfiak egyik legnagyobb aduásza legyen szó egy reggeli tojásrántottáról, vagy éppen egy háromfogásos romantikus vacsoráról. Nem is kell ezt komoly érvekkel alátámasztani, minden nő legnagyobb álma egy, a konyhában is magabiztosan mozgó férfi.

unnamed.jpg

(Ha életed szerelmét még nem találtad meg. Regisztrálj a Bonda.hu-ra!)

2. Sport

A sportoló férfiak minden nőre nagy hatást gyakorolnak. Legyen szó egyéni, vagy csapatsportról mindenben meg tudják mutatni a pozitív tulajdonságaikat a férfiak. Arról már csak említést téve, hogy a rengeteg edzésnek köszönhetően a sportoló férfiak egytől-egyig remek formában vannak az év minden napján.

Szörf

Bár Magyarországon nem feltétlen ez a legmenőbb sportág, tény, hogy a szörfös srácokért megbolondulnak a nők. Homokos tengerpart, szikrázó napsütés, ég kék tenger és még ezek mellé társulnak a szörfös legények is. Kell ennél több?giphy_3.gif

Futball

Azt gondolom nem kell túlragozni, hogy miért is olyan sikeresek a nők körében a focisták, elég csak az idei Európa-bajnokságra gondolni. Ez az állapot mindaddig fenn is marad, amíg nem kezd túl sok időt elrabolni a közös programoktól, hiszen olyan gyorsan tud ellenszenves időtöltéssé válni, mint amilyen könnyedén a kedvencek közé került.

Tenisz

Bármennyire is meglepő, de a tenisz is egy nagyon tiszteletreméltó hobbi a nők körében. A vegyes páros mérkőzések igazán izgalmasak lehetnek. Mi szükséges ehhez? Vedd rá a barátnődet, hogy csatlakozzon hozzád, majd hívjatok ki egy párt ellenfélnek és már mehet is a nyerők ütése.tumblr_static_bbt10.JPG

3. Műveltség

Nem az a tipikus hobbi, de a művelt férfiak is teljes mértékben közkedveltek a nők szemében. Itt lehet megemlíteni a különböző könyvek ismeretét, vagy a színházi előadások rendszeres látogatását is. Egy izgalmas futball mérkőzés megtekintése egy pofa sör mellett sem rossz szórakozás, de ennél azért mélyebb dolgokra buknak a nők!

4. Utazás

Az utazás iránt mutatott érdeklődés egyik  jele annak, hogy szeretsz a komfortzónádból kilépni, és szívesen ki próbálod magadat különböző kultúrákban is. Ez együtt jár több, közkedvelt idegen nyelv elsajátításával is, ami az igazi úriemberek egyik nagyon fontos ismérve.6d5ba753e10912fb567697caa6a2a637.gif

5. Kreativitás

Lényegtelen, hogy egy drága kamerával, vagy egy vékony ecsettel tudsz a legjobban bánni, ami igazán számít, hogy egy aprócska kreativitással vagy megáldva, ami minden nő egyik gyenge pontja.

Ezen hobbik valamelyikét rendszeresen űzöd, mégsem talál rád az igazi? Ismerkedj a Bonda rendezvényein, ahol kellemes környezetben találhatod meg a hozzád legjobban passzoló társat!

komment
süti beállítások módosítása