4 mondat, ami meggátolja a boldogságod

2017. október 22. 06:05 - Góra Dániel

Ne engedd, hogy a negatív gondolatok a boldogságod útjába álljanak!

beautiful-blue-camera-cool-cute-favim_com-313999.jpg

1. Képtelen vagyok megtenni!

Az élet bármely területén aratott siker boldoggá tehet, viszont csak akkor, ha teljes vállszélességgel hiszel magadban. A pozitív gondolkodás az első és legnagyobb lépés a boldogabb élet felé. Lényegtelen milyen problémával kell megküzdened életed során, az optimista gondolkodás és a magadba vetett hit bármilyen gondot meg tud oldani.

2. Unalmas az életem.

Teljesen természetes dolog, ha néhanapján monotonnak tűnnek az egyetemi előadások, vagy a munkahelyen nehezen telik az idő, esetleg unalmasak az otthon eltöltött órák. Amikor egyáltalán nincs teendőd, gondolj arra, hogy mennyire jó dolgod van, hogy épp nem kell csinálnod semmit sem. Ez az állapot két okból lehet pozitív: egyfelől azért, mert már elvégezted az összes rád bízott feladatot, vagy éppen mert a rengeteg munka előtt kellően ki tudod magad pihenni.couples_couple_happy_love-7c95897a9051d17945a9dc9f47bb1b22_h.jpg

3. Meg tudom oldani egyedül is!

Életed folyamán nagyon fontos, hogy elfogadd másik segítségét. Amikor visszautasítod mások segítségét akkor, a beléd vetett hitük csökkenni fog, és előfordulhat, hogy a legközelebbi alkalommal már nem fognak segítő kezed nyújtani. Nyilvánvalóan mindenki szereti megmutatni, hogy mennyire erős egyén és azt, hogy minden feladatot képes egyedül is megoldani, de sohasem szabad ellökni magadtól azokat, akik jobbá és boldogabbá tehetik életedet!

4. Nem vagyok elég szép.

Nyilvánvalóan a szépség mindenki számára mást és mást jelent. Éppen ezért sohasem tudhatod, hogy kinek jelented lehető legszebb embert a Földön. Így, jobban teszed, ha a szépségedre koncentrálsz, nem pedig a megjelenésedet kritizálod!

Ha kizárólag a pozitívumokra koncentrálsz, akkor nem csak az önbizalmad lesz nagyobb, de a kisugárzásod is megnyerőbb lesz!

komment
süti beállítások módosítása