4 tényező, ami megmutatja, mennyire lesz a párodból kiváló férj

2018. augusztus 25. 06:05 - Góra Dániel

Egy párkapcsolat elején, amikor leereszkedik a rózsaszín köd, könnyű azt mondani, most megtaláltam az igazit. Azonban nem árt a dolgok mögé nézni, és elmerülni a részletekben!o-low-marriage-rates-facebook.jpg

Bár a jövőt nem lehet megjósolni, mégis itt van négy tényező, ami alapján könnyebb lesz eldönteni, hogy a párotok mennyire alkalmas férjnek.

Mennyire támogat téged

Talán a legfontosabb tényező: figyelj oda, mennyire figyel rád és milyen mértékben támogatja a döntéseidet, legyen szó a magánéletről, vagy a karrieredről.

Miért fontos ez? Egy olyan ember, aki támogat, pozitív kisugárzással rendelkezik, míg egy olyan férj, aki csak korlátozni próbál nagyon veszélyes és negatív.

Hogyan találkoztatok először

Emlékszel még, mi történt az első találkozásotok alkalmával? Ha nem, akkor próbálj meg visszaemlékezni, hiszen az első közös élethelyzetből is le lehet vonni a következtetést.

Ha legelőször egy olyan szituációban találkoztatok, ahol ő volt a figyelem középpontjában (a véletlen eseteket zárd ki az egyenletből), akkor nagy esély van rá, hogy elnyomó lesz a kapcsolatotokban is.

Ugyanakkor ezzel érdemes vigyázni, hiszen egy erős személyiséggel rendelkező férfit tilos összekeverni egy, figyelmet igénylővel!

ill-give-you-all-i-can-brandon-christopher-warren.jpg

Hogyan kezeli a stresszt

Egy férfi akkor igazi családfő, amikor szembekerül egy komolyabb megoldandó helyzettel!

Mennyire tud felül kerekedni az otthoni, vagy munkahelyi problémákon? Küzd és felülkerekedik rajtuk, vagy belenyugszik, hogy az adott helyzetben nem lehet mit tenni?

Hogyan bánik az emberekkel

A tisztelet nem csak a párkapcsolatokban nagyon fontos, hanem a való életben is. Ha kellő tiszteletet mutat embertársai iránt, kiváltképp a nála idősebekkel szemben, akkor egyértelműen levonható a következtetés: a párodból egy jó modorú férj fog válni az idő múlásával.

Ha már az idősebb emberekről beszélünk: nem szabad figyelmen kívül hagyni az állatokkal és csecsemőkkel való kapcsolatát sem. Ezek egyértelműen leírják mennyire lenne jó apa.

komment
süti beállítások módosítása