4 dolog, amit minden férfi szeretne a párjától, akkor is ha nem kéri

2018. szeptember 08. 06:05 - Góra Dániel

Elég ritkán esik arról szó, hogyan is kell a férfiakkal éreztetni egy párkapcsolaton belül azt, hogy mennyire szereti őket a párjuk. Pedig a férfiaknak is szükségük van a rendszeres megerősítésre, jobban, mint gondolnátok!o-happy-couple-facebook.jpg

1. Bókolj neki

Ez elsőre nagyon meglepő lehet, hiszen mindenki fejében az a kép él, hogy egy férfinak kell bókolnia egy nőnek. Ez valószínűleg azért alakult így, mert a férfiak tényleg nem várják el ezt, csupán titkon remélik. Pedig egy férfi akkor tud igazán szeretni egy nőt, ha az a nő viszonoz is neki valamit.

gastrorandi_banner_1080x200_01.png

2. Tudasd vele mennyire fontos számodra

Mindannyian folyamatos rohanásban vagyunk legyen szó a munkáról, vagy akár a családunkról, viszont érdemes odafigyelni, hogy meglegyenek a megfelelő prioritások. Az idő az egyik legnagyobb értékünk, hiszen nem lehet visszaszerezni, miután 'elköltöttük'.

A szabadidőnk az egyik legnagyobb ajándék, amit párunknak adhatunk.

giphy_2.gif

3. Kérd ki a tanácsát

Egy másik sztereotípia következik: amikor egy nő kikéri valamiben a párja véleményét, valójában nem is igazán érdekli a válasz, csupán szüksége van valakire, aki meghallgatja őt. Ugyanakkor a férfiak szeretnék megoldani kedvesük problémáját, de ezt gyakran nem engedik nekik.

Ha azonban kikéritek a férfiak véleményét, és hagyjátok, hogy segítő kezet nyújtsanak, akkor ki tudjuk használni a problémamegoldó képességünket.

4. Ha értékeled azt, amit érted tesz, mindig fejezd ki

A párkapcsolat minden esetben egy kétoldalú dolog. Egy odaadó férfi megpróbál mindent megadni, amit csak kérsz, anélkül, hogy bármit is visszakérne. Ez azonban nem jelenti azt, hogy neked már nem kell semmit sem viszonoznod ebből. Gyakran hangsúlyozd ki, hogy mennyire sokat jelentenek számodra a tettei!

gastrorandi_banner_1080x200_01.png

komment
süti beállítások módosítása